sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Graffitikynnet

Graffitikynsilakka on kieltämättä jo vanha juttu, joka on koluttu kaikissa kosmetiikkablogeissa ja itsekin olin graffitikynsiin jo vähän kyllästymässä päin. (Jos joku ei tiedä, niin: graffitilakka on päälyslakka, joka laitetaan aluslakan päälle. Se lähtee heti hajoamaan ja kuivuu "repaleisen" näköiseksi aluslakan päälle. Myyntiin tuli viime syksynä IsaDoran GraffitiNails -lakkoja, joita itse tulin ostaneeksi pinkin ja mustan.)

Eräänä päivänä viime viikolla korjailin kuitenkin jo rapistunutta kynsilakkaani (lakka oli Kicksin alesta ostamani Snowcrystalin pastellinen vaalensininen). Ensimmäinen lakkauskerta kyseisellä lakalla oli mennyt todella putkeen, enkä tarvinnut lakankuivattajaakaan ja sain silti todella siistin lopputuloksen.


 Nyt lakkailuni jäi viime tippaan (en ehtinyt ensin poistaa vanhaa lakkaa, vaan sudin uutta kerrosta vanhan - sentään saman kynsilakan - päälle). Lakankuivattajaa ei löytynyt mistään, kun minulle tulikin äkkiä tosikiire. Lakkaan tuli törkeän näköisiä kolhuja ja vetäessäni takkia päälle, onnistuin sohimaan märkää lakkapintaa pois useasta kynnestä. Kynnet olivat lopulta todella epäsiistit, ja yhtäkkiä mieleeni tuli muuan asia...


Nimittäin juurikin musta graffitilakka! Tuumasta toimeen - vaikka Snowcrystal -lakka ei ollut vielä täysin kuivunut, tämä päällyslakka levittyi hyvin ja sotkematta aluslakan päälle. Lopputulokseen olin tyytyväinen, graffitipinta peitti aluslakan epäsiisteyden ja kynnet saivat myös osakseen positiivista huomiota. Tämä sai minut innostumaan kynsien graffitikokeiluista uudestaan!

lauantai 22. tammikuuta 2011

Biotherm: Biosource puhdistusmaito


Ostin joskus Sokoksen 3+1 -päiviltä 400ml pumppupullon tätä Biothermin Biosource-puhdistusmaitoa muistamatta, että kaapissa odottaa yksi normaalikokoinen puteli kokeilemistaan. Eli lopulta tätä oli minulla yhteensä 600ml enkä vielä tiennyt, tykkäänkö tuotteesta vai en. No, nyt olen käyttänyt isomman pullon tyhjäksi, eli minulla on jo jotain sanottavaa siitä.

Minulla on tällä hetkellä menossa se kausi, että käytän mieluummin puhdistusmaitoa kuin puhdistusgeeliä. Sen sijaan kasvoveteni haluaisin geelimäisenä (tilasin juuri Cliniquen Mild Clarifying Lotionin vanhalla koostumuksella).

Tuoksu on kivan virkistävä, mutta jotenkin vähän erikoinen. Minulle tuli ensiksi mieleen, että tuote haisee siltä kuin ei olisi ihan tuore... mutta koska tiesin sen kuitenkin olevan, tuoksu ei häirinnyt enempää. Vaikka puhdistusmaito on suunnattu normaali- ja sekaiholle, sopii se mielestäni kuivemallekin "nahalle", sen verran hyvä kosteutusteho on. Rehellisesti sanoen en kuitenkaan pidä tätä hinta-laatu-suhteeltaan mitenkään huikeana. Onhan tuote selvästi markettikamaa parempi, mutta hintakin on sitten moninkertainen.

Ehkä jätän lopullisen tuomioni myöhemmäksi ja annan sen vasta sitten kun tämä pienempikin pullo on käytetty loppuun. Onko muilla kokemuksia Biosource -sarjan tuotteista?

keskiviikko 12. tammikuuta 2011

Lush: The Olive Branch (suihkugeeli)

Pitkästä aikaa loppunut suihkugeeli! Kiva päästä hiljalleen jättivarastoista eroon ja sitten voin keskittyä käyttämään Lushin palasaippuoita (niitä on kertynyt!) ja muilta osin suosikkituotteitani. Tämä uusin loppunut tuote kipusi yllättäen suosikkilistalle - aluksi en nimittäin tykännyt siitä yhtään.

Ostin joskus Lushista lahjapakkauksen edullisesti, eli siihen kuului kaikenlaisia yllätyksiä joita en ollut kokeillut tai päässyt edes haistelemaan. Jos olisin päässyt, tämä kyseinen tuote olisi varmasti jäänyt kaupan hyllyyn ikuisiksi ajoiksi:



Mutta olen todella iloinen että tulin tämän hankkineeksi, sillä nykyään pidän tämän tuoksua yhtenä itselleni sopivimmista! Tämä ei ole liian makea, vaan suht voimakas, itämaisen mausteinen, mutta silti tätä voisi sanoa raikkaaksi. Suihkugeelin valmistuksessa on käytetty viinirypäleen lehtiä, tuoretta mandariinimehua, sisilialaisia oliiveja ja bergamottia. Tuoksu on samalla rauhoittava ja virkistävä - soveltuu siis mainiosti niin ilta- kuin aamusihkun yhteyteen! Itse suihkugeelistä ei tuoksun lisäksi ole juurikaan mainittavaa - koostumus on todella juoksevaa, ja iho jää ihan normaalin tuntuiseksi tämän käytön jälkeen.

Minulla oli suihkugeeliä vain pieni 100 gramman pullo (hinta 7,95e Suomessa), mutta seuraavaksi hankin suuremman. Mikäli tätä saa Lushista myös kiinteänä parfyymina, harkitsen ostamista. Ihana tuote kerta kaikkiaan, ja rakkauteni Lushiin vain kasvaa!

maanantai 10. tammikuuta 2011

Tigikaksoset

Sain käytettyä loppuun ensimmäiset Tigin 750ml shampoo- ja hoitoainepönikät, nimittäin Superstarit. Näihin en kyllästynyt, kuten Oatmeal & Honey -tweeneihin, ja oikeastaan näiden kaksosten loppuminen jopa harmitti. Yleensähän päinvastoin tunne on mahtava, kun purkkimerestä saa jonkun tuotteen käytettyä loppuun!


Superstar-tuotteet lupaavat hiuksille volyymia ja superstaramaista valovoimaa. Shampoo ja hoitoaine kuluivat käytössäni sopivasti samassa tahdissa: shampoo oli kermaisen paksua, hoitoaine ihanan pehmoista ja kuohkeaa. Tuoksu oli karkkimaisen makea, tuoden mieleen erityisesti mansikkanamin. En tainnut kertaakaan käyttää näitä erikseen, joten minulla on kokemusta tuotteiden tehosta vain toisiaan täydentävinä. Olin tosi tyytyväinen, sillä tukka pysyi tuuheana mutta silottui helposti kammattavaksi. Tuntui myös, ettei hiukset rasvoittuneet niin nopeasti näitä käyttäessä.

Hintaa Tigeille tuli ulkomailta tilattuna yhteensä n. 25 euroa. Pulloissahan on 750ml kummassakin, eli mielestäni litrahinta ei ole ollenkaan kohtuuton. Suomesta ostaessa hintaan saa lisätä aika paljon, yhteishinta lienee siinä 40-45 euron hujakoilla. Pumppupullo meni hoitoaineessa rikki, mikä tietenkin vaikeutti annostelua, mutta shampoossa pumppu toimi ihan hyvin.