perjantai 2. syyskuuta 2011

Mökillä

Reissuun lähtiessä matkalaukun pakkaaminen on suurilta osin tympeää, johtuen siitä ettei koko vaatekaappi mahdu laukkuun. Peseytymis- ja ihonhoitotuotteiden valitseminen sen sijaan on mukavaa. Yleensä valitsen mukaan loppumaisillaan olevia tuotteita, jolloin purkkeja ei tarvitse raahata enää takaisin kotiin. Käytössä olevia meikkejä minulla on tällä hetkellä kohtuullinen määrä, joten pystyn pitämään ne vaikka kaikki mukana.


Tämän kesän mökkireissulle lähti tällaiset tuotteet, jotka kaikki siis tyhjenivät tuon viikon aikana. Tässä pikaesittelyt tuotteista
.
Aussie Volume 2in1 shampoo-hoitoaine: En oikein erikoisesti tykkää näistä shampoon ja hoitoaineen yhdistelmistä, mutta näköjään sellainen tarttui mukaan Lontoon-reissulta. Ostin tosiaan ison erän Aussie-tuotteita, Boots kun tarjosi niitä kaksi kappaletta kuudella punnalla. Tämä oli ensimmäinen tuote, joka loppui, ja käyttökokemusteni mukaan ehdottomasti kehnoin ja tylsin kokeilemani Aussie.



Bliw suihkugeeli, puna-apila ja kamomilla: Kiva kesätuote, jota olen säästellyt päästäkseni aina uudelleen nauttimaan hyvästä tuoksusta. Edelleen harmittaa älyttömästi, että nämä Bliw-suihkusaippuat ovat poistuneet markkinoilta. Olen kirjoittanut Bliweistä aiemminkin.



Sunsilk Summer intense -shampoo: Hamstrasin näitä jonkun halpahallin alekorista useamman putelin, euron kappalehintaan kun sain (mikä Sulo Vilen -syndrooma?). Tämä on yksi ikisuosikeistani, kiitos ihanan kesätuoksun (kookosta, nam!) ja huikean kosteutustehon. Tuote on tarkoitettu auringon, meriveden ja kloorin vahingoittamille hiuksille, ja se todellakin suojaa kesätukkaa tehokkaasti. Minulla on nyt saman sarjan hoitovoide kokeilussa, palaan sen tiimoilta myöhemmin.

Herbina valkoinen tee -kasvovesi: Hellävarainen, kiva pienessä pullossa myytävä kasvovesi sopii reissuun mukaan. Rauhoittaa ihoa ja viimeistelee puhdistuksen hyvin. Tuoksu hyvä, mutta aiheuttaa nopean kyllästymisen, joten pullo ei yhtään suurempi olisi saanut ollakaan.

Elizabeth Arden: Clear the way -naamio: Koska minulla oli tästä vain minikoko, tuttavuus tämän tuotteen kanssa jäi valitettavan pintapuoliseksi. Ihan peruskiva tuote kuitenkin, joskaan ei mielestäni kuivunut iholle niin hyvin iholle kuin soisin. Monet ovat valitelleet naamion rakeisuutta, itseäni se ei häirinnyt. Tämä tuote ei kuitenkaan jäänyt oikein mistään mieleen, enkä näe syytä ostaa uudestaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)