lauantai 24. syyskuuta 2011

Lumene Radiant Touch: Kosteuttava kasvovesi

Meikittömien päivien iltoina (joita vietän hyvin usein) saatan toisinaan käyttää kasvojen puhdistuksena pelkkää kevyttä, alkoholitonta kasvovettä, esimerkiksi Erisanin kasvovettä tai tätä nyt esittelemääni Lumene Radiant Touchin Kosteuttavaa kasvovettä.


Ensinnäkin, mielestäni pakkaus on tosi puoleensavetävä (pahoittelen silti rakeista, selvästikin liian pimeässä napattua kuvaa)! Incin ohessa kerrotaan, että tuote sisältää uudistavaa lakan siemenöljyä ja biomineraaleja, jotka kirkastavat ihon sävyä. Tuoksussakin on kevyt lakan tuoksu, josta tykkään. Kasvovesi on poikkeuksellisen kosteuttava kasvovedeksi ja vähentää kivasti pintakuivuutta ja kiristelyä. Tämä ei kirvele edes silmiäni, kuten hajustetut kasvovedet miltei poikkeuksetta - toisaalta, parfyymi onkin inci-listalla vasta viimeisenä (siispä myös vähäisimpänä).

Suosittelen tätä tuotetta, mikäli ihollasi on tapana osoittaa pintakuivuuden merkkejä käyttäessäsi tavallisia kasvovesiä. Todella kuivallekin iholle on olemassa täydellinen kasvovesi - siihen palaan myöhemmin omassa postauksessaan (*salaperäinen katse*).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)