tiistai 20. syyskuuta 2011

Dermosil Primo: Energie -suihkugeeli/shampoo

Taas loppui yksi tuote, tällä kertaa shampoona käyttämäni Dermosil Primon Energie-suihkugeeli.



Ystäväni suositteli tätä tehdessämme Dermosil-tilausta, ja täytyihän sitä kokeilla - minä kun olen aika "helppo" näissä asioissa. Pullossa luvattiin, että tuote soveltuu myös hiuksille, joten en halunnut "heittää sitä hukkaan" suihkugeelinä - niitähän laatikot pursuilevat ja hyllyt notkuvat jo valmiiksi. Shampoot taas kuluvat paljon nopeampaa ja välillä käy jopa niin, että ne pääsevät kokonaan loppumaan, tuote löysikin paikkansa siis hiustenpesuhommista.

Dermosilin suht edulliseen hintatasoon nähden pidin tämän 250ml pullon hintaa 5,90e hieman kalliina. Tuote kuitenkin oli selvästi laadukkaampi kuin esimerkiksi Avonin suihkugeelit, jotka ovat kuin käsisaippuaa. Tämä oli paksua geeliä, joka siis puhdisti hiukset siinä kuin vartalonkin, ja huuhtoutui helposti pois.

Tuoksu on todella huumaavan ihana! Tuoksun kerrotaan syntyvän vihreästä teestä ja mentholista. Itse kuitenkin olen sitä mieltä, että tämä tuoksuu ennen kaikkea koivulta ja kesältä... aivan ihanalta siis! Voisin tilata uudestaankin, joskin toivoisin hintaa hilattavan euro-pari alemmas. Tämä on sellainen nykyään harvinainen unisex-tuote, jonka tuoksu sopii kaikille - mekin tyhjensimme tämän yhdessä miesystäväni kanssa.

1 kommentti:

  1. Justiinsa lähetin Dermosilille palautetta kyseisestä tuotteesta ja ikävästäni sitä kohtaan. Tuote kelpasi myös miehelleni, joka on sen perään kysellyt...Toivottavasti tulisi takaisin valikoimiin.

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)