lauantai 20. marraskuuta 2010

Lumene Spa -hemmottelua

Lumene on muistaakseni parin vuoden ajan valmistanut, jälleen kerran suomalaisen luonnon inspiroimaa SPA -sarjaa. Vartalonhoitotuotteita on mm. vartalovoi, suihkugeeli, kuorinta ja seerumi. Itse olen käyttänyt tuotteista kahta, Uudistavaa vartalokuorintaa ja Ravitsevaa vartalohoitoa.

Tuotteilla on oma perustuoksunsa, jota analysoidessa tulee ensimmäisenä mieleen koivu ja eteeriset tuoksuöljyt. Pidän tuoksusta kyllä ja se on rentouttava, kesäinen, mutta toistuvassa käytössä valitettavasti myös kyllästymistä aiheuttava.

SPA Uudistavan vartalokuorinnan vaikutus tehostuu saunan lämmössä. Niinpä olenkin käyttänyt tätä juuri saunassa, ja kuorinta sulaa iholle ihanaksi sokeriksi. Kun aineen pesee pois, sen alta paljastuu kuin paljastuukin ihanan pehmeä iho. Itse nautiskelin tästä tuotteesta viime kesänä, ja täytyy sanoa että tuoreeseen koivuvihtaan yhdistettynä tämä kyllä nostatti tunnelman saunan kattoon asti.



SPA Ravitseva vartalohoito on ns. kaksikerroksinen tuote, puoliksi öljyä ja puoliksi emulsiota. Purkkia pitää siis ravistaa ennen käyttöä kunnolla. Ostin tämän viime keväänä, ja olin aluksi tosi rakastunut tuotteeseen. Tuoksu hurmasi, ja kyllähän tuote on ihoa virkistävä ja rentouttava. Jonkin verran aine tahmaa, mistä tietysti tuo miinusta. En usko että tätä ostaisin uudestaan, vaikka tämä on tarjonnut ihan mukavia hemmotteluhetkiä ja tarjoaakin vielä noin kolmannespullon verran.



Viime aikoina SPA-sarjan vartalovoita on näkynyt tarjouksessa siellä täällä, mutta en ole sitä tullut ostaneeksi. Kuten sanottu, tuotesarjan ominaistuoksu on kuitenkin sellainen, että siihen kyllästyy helposti. Eri tuotteilla on melko samanlaiset tuoksut, pienin vivahde-eroin toki.

Onko muilla kokemuksia Lumene SPA -tuotteista?

(Kehnotkot kuvat kaapattu tällä kertaa netistä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)