keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Garnier Fructis: Double Care

Ihastelin pitkän aikaa herkullisen näköistä uutuutta, Garnierin hiuksiin jätettävää hoitosuihketta. Tätä on keltaisena ja pinkkinä. Pinkki on tarkoitettu värjätyille hiuksille, ja vaikkeivat omani tällä hetkellä värjätyt olekaan, halusin ehdottomasti söpön pinkin hoitosuihkeen (vaikka näin jälkikäteen olisin ehkä valinnut toisin, sillä keltaisen version luvataan olevan tehoravitseva).



Aine on kaksikerroksinen, ja ennen käyttöä kermainen neste ja kirkas seerumi sekoitetaan huolellisesti. Tuotteen double-care -ominaisuus lupaa, että suihkeen pitäisi sekä selvitellä takkuja ja että lisätä tukkaan volyymia. Tuoksu tässä on ihan miellyttävä, ns. perus-fructis.

Valitettavasti tämä tuote oli yksi niistä, jotka ulkoisesta söpöydestään huolimatta myin kirppiksellä. Kokeilin tätä useamman kerran, mutta en vain vakuuttunut. Tuote tuntui varsinaiselta silikonipommilta (ja varmasti sitä olikin), mutta ei silti siloitellut tukkaa toivotusti. En tiedä onko vika tuotteessa vai hiuslaadussani, mutta tämä jotenkin oikein imi hiuksistani kosteutta ja käytön jälkeen tukka tuntui inhottavan karhealta eikä kammattavuus parantunut juurikaan. Hinta taisi olla kuuden eron tienoilla, ja mielestäni tästä tuotteesta liian kallis. Kuohkeutta tämä kyllä toi tukkan, mutta mielestäni hoitosuihkeen tarkoitus on ensisijaisesti vähentää takkuja ja kosteuttaa - muotoilutuotteet on sitten erikseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)