perjantai 19. marraskuuta 2010

Ensimmäinen palashampooni

Aloittelin palashampookokeiluni keväällä ja nyt olen saanut ensimmäisen palashampooni käytetyksi. Ostin tuotteen, Vihreän kosmetiikan Hamppu-turve shampoopalan, Ruohonjuuresta. Hinta oli muistaakseni 4-5 euron tienoilla.



Shampoo oli kyllä todella riittoisa, niinkuin arvata saattaa. INCI hamppuöljyineen, hoitoturpeineen ja nokkosineen ei ehkä kuulosta kaikista naisellisimmalta vaihtoehdolta. Tuoksu ei arvatenkaan ollut kovin hyvä. Valitsin tämän kuitenkin, koska tuotteen luvattiin soveltuvan kuiville hiuksille, ja pelkäsin palashampoiden kuivattavan tukkaa.

Tykkäsin siitä, että shampoo vaahtosi ihanan pehmeästi ja hiukset tulivat puhtaiksi nopeammin kuin olin ajatellut. Mielestäni tätä voi ihan hyvin käyttää rasvaisemmankin hiuslaadun omaava, sillä erityistä kosteutustehoa tällä ei ollut. Pakkauksessa varoitetaan, että hiukset tuntuvat 1-10. ensimmäisten pesujen jälkeen tahmeilta, kun hiukset puhdistuvat aiemmin käytetyistä kemikaaleista. Ja niin kävikin, mutta tahmeus (kemikaalit?) luvatusti myös poistui ajan myötä. Hoitoaine oli silti ihan välttämätön lisä tämän kanssa, sillä tukka jäi vielä myöhemminkin ns. natisevan puhtaaksi.

Tykkäsin kyllä tuotteesta noin yleensä ottaen ja luonnonmukaisuus, "mömmöttömyys", on suuri plussa. Tuntuu mukavalta, ettei tuotteesta jää muovipulloa jätteeksi, ja että tukan saa puhtaaksi ilman säilöntä- ja väriaineita tai silikoneja ja hajusteita. Toisaalta, tuoksujen ystävänä olen ihastunut LUSHin herkullisiiin, myöskin melko luomuihin palashampoisiin, joita olen tämän jälkeen käyttänyt. Voisin silti hyvin kokeilla vielä jotain Vihreän Kosmetiikan tuotetta, ja suosittelen ehdottomasti rohkeasti testaamaan palashampoita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)