sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Erittäin Hieno Suomalainen Mustikkashampoo



Tämä on käytöstäni loppunut jo jonkun aikaa sitten, eli legendaarisen Erittäin Hieno Suomalainen -merkin mustikkashampoo kuiville hiuksille. Tämä on kohonnut yhdeksi hiustuotesuosikikseni, ja myös vastaava hoitoaine on todella mukava tuote. Shampoo jo yksistään tuntuu aika hoitavalta, ja aine on ihanaa täyteläistä "mustikkamaitoa".

Pullo on ihanan nostalginen, joskin irroitettava korkki ja pullon suuri suu ovat hieman epäkäytännöllisiä. EHS-sarjaan olen kyllä palannut monien kampaamotuotteiden jälkeenkin, on se vaan niin ihana ja tuo myös muistoja lapsuudesta. Moni ajattelee näitä "halpistuotteena", mutta itse pidän näitä myös laadukkaina. Sarjan tuotteet saavat myös mökkikesän kaipuun heräämään :)

3 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa eksyin taas blogiisi :)

    Ostin tuota mustikka shampoota ja hoitoainetta toissa viikolla ja täytyy kyllä sanoa että ovat aivan loistavia. Aamusella unenpöpperössä on vaan tosiaan melko epäkäytännöllinen tuo korkki.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista iitu :) Ovat kyllä ihania nuo mustikkatuotteet.

    VastaaPoista
  3. Mä ihastuin kans kyseisiin tuotteisiin, mutta petyin, kun tarkemmin perehdyttyäni huomasin että mustikkahoitoaineessa on silikonia, ei hyvä. :( Shampoota aion kyllä käyttää jatkossakin!

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)