keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Laukun sisältöä


Teen huvin vuoksi hieman erilaisen postauksen. Tässä esittelen, millaiset kosmetiikkaan liittyvät tarpeet matkaavat mukanani - ainakin useimmiten. Kuviin on päässyt mukaan myös muita laukussa matkustavia asioita. Allaolevassa kuvassa laukusta pilkottaa vaaleanpunaisen meikkipussin lisäksi Sookie Stackhouse -pokkari ja vesipullo.



Meikkipussini. Pussin läpi näkyy tällä hetkellä kovassa käytössä olevia tuotteita: MSCHIC:in meikkipuuteri, Cliniquen poskipuna ja Lumenen huulilakka.


Lisäksi laukustani löytyy seuraavanlaisia hiusasioita. Näiden lisäksi mukana kulkee usein kuivashampoo, muita hiustenmuotoilutuotteita en käytä juuri lainkaan. Mukana liikkuu siis satunnainen hiusharja (nykyään yhä useammin kuvassa näkyvä kulta-mustan värinen Tangle Teezer) ja kasa hiuslenkkejä.

            


Toisella kertaa voisinkin esitellä tarkemmin tuon meikkipussin sisällön!
Laukkuna kuvissa toimii Jansportin veska, jota käytän matkustaessa käsimatkatavaralaukkuna.

2 kommenttia:

  1. Tuo Tangle Teezer kiinnostaisi, kerropas siitä lisää! :)

    VastaaPoista
  2. Moikka Sanni! Tangle Teezer on harja, jota pääsin testaamaan sukulaisnaisen luona ja päätin heti, että tällaisen tarvitsen itsekin. Se saa pahatkin takut talttumaan ilman suurta vaivaa ja hiusten katkeilua. (Ei ne hiukset nyt täysin katkeiluaan lopeta yhden harjan ansiosta, mutta huomattavasti vähempää se on.) Ihmeellisen hellävarainen se on. Paras harja, mitä olen käyttänyt! Toivoisin vielä, että tätä saisi isompikokoisena ja "normaalimman mallisena" - nythän Teezer muistuttaa hevosen sukaa. Tykkäisin myös, että harjassa olisi varsi - mutta veikkaan osan Teezerin tehosta tulevan juuri siitä että harjaa ei käsitellä turhan voimakkaasti, kun varsi puuttuu.

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)