sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Blondi brunetti vai toisinpäin?

Olen vakaumuksellinen tummatukka, mutta uteliaana kosmetiikankäyttäjänä olen päätynyt kokeilemaan myös vaaleaveriköille suunnattuja hiustenhoitotuotteita. Tiedän että esimerkiksi ruskealle tai punaiselle tukalle tarkoitetuissa tuotteissa saattaa olla väriä ylläpitäviä ainesosia, mutta entäs vaaleiden hiusten omat tuotteet? Ne tuskin hiusten väriin voivat vaikuttaa, vai?

Esimerkiksi Tigin Dumb Blonde -hoitoainetta oli pakko kokeilla mielenkiinnosta, onhan se sarjan suosituimpia tuotteita. Hoitoaine olikin miellyttävä tuttavuus. Hoitoaine on tarkoitettu vaalennetuille ja käsitellyille hiuksille. Tukan vaalentaminen tunnetusti kuluttaa hiuksia, joten tämä tuote onkin tosi hoitava ja siloitteleva. Hoitoaine toimi hyvin ainakin "pikahoitona", eli takkuinen tukka muuttui supersileäksi ja kammattavaksi yhden käyttökerran jälkeen. Kaikesta päätellen tuote on aikamoinen silikonipommi, en sitten tiedä kuinka paljon hiukset tuotteesta pitkällä tähtäimellä tykkäävät... Itse käytin vain pienen 250ml tuubin. Niin, ja tuoksunahan Dumb Blondessa on herkullinen ananas!



Toinen seikkailuni blondimaailmassa käytiin Lushin myymälän kautta. Ostin reilunkokoisen palan Blonde -nimistä shampoota. Lushin palashampoista olen kokeillut aiemmin Trichomaniaa, josta pidin kovasti. Lushin mukaan Blonde auttaa pitämään vaalennetun tai raidoitetun tukan värin kauniin kirkkaana kamomillan ja kehäkukan avulla. Se itselläni ei siis ollut tavoitteena, mutta arvatenkaan tämä ei tehnyt tummalle tukalle mitään. Paitsi pesi sen, ja hyvin pesikin - pala oli erittäin riittoisa ja piti tukan pitkään sekä tuuheana että puhtaana. Tuoksussakaan ei ole moittimista - se ei ollut täysin minun makuuni, mutta toisaalta sellainen mukavan lempeä jota on vaikea inhotakaan. Blonde-shampoota todella voin suositella!


                                                  

Valitsetko sinä hiustenhoitotuotteita kuontalon värin perusteella vai onko tämä mielestäsi turhaa hassuttelua?

4 kommenttia:

  1. Blogissani on tunnustus sinulle =)

    http://purkkimeri.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

    VastaaPoista
  2. Blogissani olis sulle tunnustus

    VastaaPoista
  3. Kiitos, täytyy tarttua haasteeseen ehtiessä :)

    VastaaPoista
  4. Mie oon käyttäny tuota Dumb Blond -sarjaa jo parisen vuotta, tykkään kovasti etenkin hoitoaineesta.

    Hiusten väri tuotteiden valinnassa: Miun mielestä se on ihan järkevääkin, etenkin jos punaiset hiukset haluaa pitää raikkaanpunaisina tai ruskeat eloisina.
    Siskoni käyttää paljon väriä vahvistavia hoitoaineita, ja kyllä se tietysti värjäysväliä pidentää kivasti :)

    Vaalean tukan tuotteista itselläni on myös positiivisia kokemuksia, mutta en ole vieläkään tähän ikään mennessä päässyt testaamaan hopeashampoota, jolla pitäisi saada keltaisuus taitettua vähemmälle. ehkä joskus :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)