keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Talkkien aatelinen

Olen jo vuosia ollut vartalotalkkien ystävä, ja käytänkin tuoksullista talkkia usein esim. deodorantin sijaan. Kesällä hikisellä kelillä talkki auttaa ihoa pysymään kuivana. Olen aikojen saatossa kokeillut niin Lushin talkkia kuin Johnsonin marketeista löytyviä talkkeja (joita muuten myydään ulkomailla monessa eri tuoksussa, Suomessa lähinnä hajusteettomana) sekä joitakin tuntemattomampia merkkejä.


Ihanin löytämäni talkki on kuitenkin tämä Briteistä tilattu Yardleyn ruusutalkki English Rose.
Tuote on niin ihanan - aidon ruusun - tuoksuinen, että sitä tekisi mieli taputella iholle tuon tuosta. Tykkään myös metallipurkin muotoilusta, sen vanhahtavasta painatuksesta ja siitä, että pakkaus on suuri (sisältö 200g).

Tätä en ole nähnyt Suomessa myynnissä, mutta saa vinkata (silmää) jos jossain tulee vastaan! Yardley muuten on ilmeisesti hajuvesimerkki, joka valmistaa myös saippuoita ja kylpytuotteita erilaisissa kukkaistuoksuissa - ruusun lisäksi tuoksuista löytyy ainakin pioni ja iiris.

1 kommentti:

  1. Innostuin surffaamaan tuon talkin perään, ja päädyin Yardin nettikauppaan. Ihanaa olisi ollut tilata tuota ruusutalkkia, mutta josko oikein ymmärsin, niin toimituskulut olisivat ollee 30 puntaa... Mistähän itse tilasit, ja olivatko toimituskulut noin isot?

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)