tiistai 19. tammikuuta 2010

Jalkojen hoitoon

Tässä talvella ovat jalat olleet rasituksella: talvikengät painavat ja hiostavat. Pääsin sentään perusteelliseen jalkahoitoon käydessäni Tallinnassa (Viru Ilusalong -nimisessä kauneushoitolassa) - mukavasti pehmenivät kovettumat ja kuivat kohdat, vieläpä edullisesti (n.30e). Jalkavoiteita on kuitenkin matkankin jälkeen kulunut kovaa vauhtia. Minulla on tapana ostaa jaloille joko tehokasta (virkistävää) tai halpaa voidetta (esim. Rainbow -jalkavoide on miellyttävän tuntuista eikä pahemmin kevennä kukkaroa). Alennusmyyntejä kierrellessäni löysin tällaisen kauniin kolmikon:



Kolme 75ml:n kokoista tuubia: jalkakylpy, jalkakuorinta ja jalkavoide. Teinkin juuri jalkakylvyn uupuneille jaloilleni. Kuorinta erityisesti tuntui yllättävän tehokkaalta. En odottanut näiltä paljoa, sillä tuotepaketti löytyi yllättäen Lindexistä! Paketin normaalihinta oli 12,90e ja siitä vähennettiin 70%, eli hintaa jäi alle neljä euroa. Tuoksu on epätyypillinen jalkojen hoidossa, nimittäin granaattiomena-litsi. Todella hedelmäinen ja makea tuoksu, mukavaa vaihtelua eukalyptukselle ja mintulle ja muille viileille jalkatuoksuille.

Hinta-laatusuhteeltaan erittäin kelvollinen setti. Taidan tehdä uuden reissun Tampereen Lindexeihin lähipäivinä, ostaisin mielelläni toisen samanlaisen paketin jos vielä löytyy. Myös käsien hoitoon näytti olevan samantyyppinen pakkaus alennuksessa, tuoksu tosin taisi olla eri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi tahdon mä! :)