lauantai 21. marraskuuta 2009

Ladyvita Beauty

Ladyvita Beauty Moisture Within on ihoa uudistava ja syväkosteuttava ravintolisä, jonka olen joskus saanut lahjaksi. Purkissa on 60 kapselia, joita pitäisi ottaa kaksi päivässä vesilasillisen kera. Ravintolisä sisältää kalaöljyä, purasruohoöljyä, rypsiöljyä sekä ubikinonia.




En ole aiemmin innostunut tätä kokeilemaan, mutta nyt "apteekkihyllyäni" siivotessa huomasin, että tämän tuotteen viimeinen käyttöpäivä lähestyy. Nyt ajattelinkin kokeilla tätä niin kauan kuin kapselit riittävät (noin kuukauden siis), huomaanko ehkä jotain muutoksia ihon hyvinvoinnissa tai muuten. Aiemmin en ole käyttänyt minkäänlaista ravintolisää. Mielenkiinnolla odotan tuloksia!

Pakkauksessa on mukana lappu, jossa kerrotaan myös muista Ladyvita -tuotteista. "Aktiivi-ikäisille", odottaville äideille sekä kypsemmille naisille on omat tuotteensa. Myös rusketusta tehostava ravintolisä on tarjolla. Mahtaako näillä olla todellista, havaittavaa vaikutusta?

2 kommenttia:

  1. Tuntui, että tällä oli positiivista vaikutusta ihooni kuurin aikana. Ainakin siinä määrin että nyt on meneillään toinen purkki :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)