keskiviikko 10. elokuuta 2011

Rokkishampoo

Palasaippuoiden ja -shampoiden ystävä kun olen, täytyihän sitä ostaa kokeiluun myös Tigi Rockaholicin All Access Go Anywhere -shampoo. Ostin tämän alkuvuodesta laivalta tax free -hintaisena.

Rockaholic-sarjan tuotteet on suunniteltu silmälläpitäen extreme -olosuhteita, eli esim. retkeilyä tai festareita, jolloin suihkuun pääsy ei ole itsestäänselvyys - sarjassahan on myös mm. kuivashampoo ja -hoitoaine. Itse suosin festarimajoituksena hotellia, joten shampoo päätyi minulla suoraan salikäyttöön.


Saippuassa on varsin jännittävä tuoksu, enkä vieläkään (saippuan vedellessä viimeisiään) ole varma pidänkö siitä vai en. Ehkä pitkän päälle en, mutta yhden palan verran tuoksu menee sen erikoisuutta ihmetellessä. Tuote sisältää salvianlehteä, santelipuuta ja hennaa. Palassa on kauttaaltaan jänniä tummemmanvihreitä hiukkasia, mutta minulle ei selvinnyt mitä ne ovat.

Aluksi olin oikein tyytyväinen tämän hyvinvaahtoavan shampoon pesutulokseen: tukka tuli hyvin puhtaaksi ja jopa hoidetun tuntuiseksi. Käytettyäni shampoota säännöllisemmin huomasin kuitenkin, että tukka ei valitettavasti pysynyt puhtaana kauaa. Vuorokausi osoittautui maksimiksi (yleensä odotan shampoon pitävän tukan kohtuullisen puhtaana kaksikin vuorokautta, vaikka tavallisesti pesen pääni päivittäin). Korjasin usein tilannetta saman sarjan Dirty Secret -kuivashampoolla, jonka avulla tukka pysyi puhtoisena pidempään.

Rokkishampoo oli hauska ja ihan kelvollinenkin uusi tuttavuus, mutta ei tule lukeutumaan suosikkeihini. Tulipahan testattua!

4 kommenttia:

  1. Todella kiva sivu. Kiva nähdä että halpojakin tuotteita arvostellaan. (= Näistä saa hyviä vinkkejä mitä voisi itse kokeila kanssa

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista! Mukavaa kuulla, että blogi miellyttää. Motivoi päivittämään vähän useammin, kun kuulee että joku tätä lukeekin :)

    VastaaPoista
  3. Oletkohan jo kuullut Sunsilkin kuivashampoosta? Voisi olla kokeilemisen arvoinen, kun on kaiketi ainoa vaihtoehto sarjassa "markettituotteet" :)

    VastaaPoista
  4. Sunsilkin kuivashampoo on minulle uusi juttu, täytyy tutustua :)

    VastaaPoista

Kommenttisi tahdon mä! :)