perjantai 22. lokakuuta 2010

Kirppistelyä tauon aikana

Blogiin tuli pitkä päivitystauko, jonka aikana kyllä purkki- ja tuubirintamallani tapahtui. Tällä kertaa tuotevirta oli enemmänkin poispäin kaapeistani, sillä myin jonkun verran käyttämättömäksi jäänyttä tai minulle sopimatonta merkkikosmetiikkaa kirppiksellä. Suuren tuotemäärän omistaminen alkoi hirvittää ja nyt kun olen tehnyt paljon kokeiluja kosmetiikkamaailmassa, tiedän suunnilleen mistä tykkään ja mistä en. Jatkossa pyrin siihen, että omistaisin vain yhden tai enintään kaksi tuotetta jokaiseen käyttötarkoitukseen (poikkeuksena luomivärit, kynsilakat ja huulimeikit). Vai onko muka järkevää omistaa kymmenen ripsaria ja litratolkulla shampoota?

Kaappeihini tuli tilaa esimerkiksi Tigin Oatmeal & Honey -twinpackin väistyttyä sieltä. Minua on alkanut etoa kyseisten hiustenhoitotuotteiden tuoksu, vaikka alussa tykästyin siihen suuresti. Hoitoainetta minulle jäi vielä pieni pullo itselleni siltä varalta että joskus nenäni taas sietää sen tuoksua: hoitoaine itsessään on loistava tuote hiusten kannalta.

Myin pois myös Rockaholic -kuivashampooni, joita oli kaksi pulloa. Olin jo kovasti kyllästymässä niidenkin tuoksuun, ja nyt kun kasvattelen etuhiuksia pois, tuotetta en edes tarvitse (käytin sitä oikeastaan vain helposti rasvoittuvalle etutukalle).

Joitakin lemppari luomivärimerkkieni Make Up Storen ja Mschicin tuotteita myin myös pois. Päätin että on järkevämpää luopua sävyistä, jotka eivät sitten olleetkaan minun juttu. Sama kävi muutaman apteekista hankitun kasvovoiteen kohdalla. Olin myös hölmönä avannut liian monta kasvovoidetta kerralla, ja mieluummin luovuin niistä parilla eurolla jonkun toisen iloksi kuin olisin jättänyt nurkkiin kuivumaan. Myös OPI:n Nail Envy Maintenance -lakan myin pois virheostoksena, sillä haluan ihan tavallisen Nail Envyn ilman tuota ylläpito-ominaisuutta.

Mutta palaan pian taas blogirintamalle kera uuden innon ja uusien kujeiden!