maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kesäkaverit

Kamera on ollut kyllä kovassa käytössä koko kesän, mutta kosmetiikkakuvia en ole muistanut hetkeen nappailla saati blogipäivityksiä tehnyt. Nyt kuitenkin sattui hyvä hetki ikuistaa tämän kesän parhaat kesäkaverit kosmetiikan saralta ja toki samalla esitellä ne myös teille - siinä toivossa, että on vielä joku joka ei ole menettänyt uskoaan blogini henkiinheräämisen suhteen.

Ehdottomasti parhaat koskaan käyttämäni luomivärit ovat ilokseni suomalaista laatua, nimittäin Lumenen Blueberry -hohdeluomivärejä. Sävyt ovat ihania ja hohtavat luomilla upeasti (sopien silti ihan arkimeikkiin), kuten nämä kolme omistamaani (ruskea 21 Napapiirin lumo, turkoosi 31 Välkkyvä vesi, vaalea 23 Jääkristallia). Luomivärit levittyvät tosi helposti (koostumus on voidemaisen ja puuterimaisen välimuoto) ja pysyvät luomilla piiiiitkään jopa ilman mitään pohjustustuotteita!

Tällaisia mainoksia en yleensä harrasta, mutta pakko mainita että nämä ihanuudet näyttävät nyt olevan S-ketjun liikkeissä tarjouksessa (hintaan 9,90e /kpl - normaalisti 14,90e). Sävyjä on kesävalikoimassa myös ainakin ihana pinkki ja vihreä, jotka saatan itsekin tuohon hintaan käydä kotiuttamassa.


Vaikea sanoa mikä näistä sävyistä on lemppari, mutta ehkä tuota tummaa tulee käytettyä vähiten näin kesällä. Ai että, nämä ovat kyllä parhaat kesäkamut ikinä! Onko muilla kokemuksia Blueberryistä?