keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Laukun sisältöä


Teen huvin vuoksi hieman erilaisen postauksen. Tässä esittelen, millaiset kosmetiikkaan liittyvät tarpeet matkaavat mukanani - ainakin useimmiten. Kuviin on päässyt mukaan myös muita laukussa matkustavia asioita. Allaolevassa kuvassa laukusta pilkottaa vaaleanpunaisen meikkipussin lisäksi Sookie Stackhouse -pokkari ja vesipullo.



Meikkipussini. Pussin läpi näkyy tällä hetkellä kovassa käytössä olevia tuotteita: MSCHIC:in meikkipuuteri, Cliniquen poskipuna ja Lumenen huulilakka.


Lisäksi laukustani löytyy seuraavanlaisia hiusasioita. Näiden lisäksi mukana kulkee usein kuivashampoo, muita hiustenmuotoilutuotteita en käytä juuri lainkaan. Mukana liikkuu siis satunnainen hiusharja (nykyään yhä useammin kuvassa näkyvä kulta-mustan värinen Tangle Teezer) ja kasa hiuslenkkejä.

            


Toisella kertaa voisinkin esitellä tarkemmin tuon meikkipussin sisällön!
Laukkuna kuvissa toimii Jansportin veska, jota käytän matkustaessa käsimatkatavaralaukkuna.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Blondi brunetti vai toisinpäin?

Olen vakaumuksellinen tummatukka, mutta uteliaana kosmetiikankäyttäjänä olen päätynyt kokeilemaan myös vaaleaveriköille suunnattuja hiustenhoitotuotteita. Tiedän että esimerkiksi ruskealle tai punaiselle tukalle tarkoitetuissa tuotteissa saattaa olla väriä ylläpitäviä ainesosia, mutta entäs vaaleiden hiusten omat tuotteet? Ne tuskin hiusten väriin voivat vaikuttaa, vai?

Esimerkiksi Tigin Dumb Blonde -hoitoainetta oli pakko kokeilla mielenkiinnosta, onhan se sarjan suosituimpia tuotteita. Hoitoaine olikin miellyttävä tuttavuus. Hoitoaine on tarkoitettu vaalennetuille ja käsitellyille hiuksille. Tukan vaalentaminen tunnetusti kuluttaa hiuksia, joten tämä tuote onkin tosi hoitava ja siloitteleva. Hoitoaine toimi hyvin ainakin "pikahoitona", eli takkuinen tukka muuttui supersileäksi ja kammattavaksi yhden käyttökerran jälkeen. Kaikesta päätellen tuote on aikamoinen silikonipommi, en sitten tiedä kuinka paljon hiukset tuotteesta pitkällä tähtäimellä tykkäävät... Itse käytin vain pienen 250ml tuubin. Niin, ja tuoksunahan Dumb Blondessa on herkullinen ananas!



Toinen seikkailuni blondimaailmassa käytiin Lushin myymälän kautta. Ostin reilunkokoisen palan Blonde -nimistä shampoota. Lushin palashampoista olen kokeillut aiemmin Trichomaniaa, josta pidin kovasti. Lushin mukaan Blonde auttaa pitämään vaalennetun tai raidoitetun tukan värin kauniin kirkkaana kamomillan ja kehäkukan avulla. Se itselläni ei siis ollut tavoitteena, mutta arvatenkaan tämä ei tehnyt tummalle tukalle mitään. Paitsi pesi sen, ja hyvin pesikin - pala oli erittäin riittoisa ja piti tukan pitkään sekä tuuheana että puhtaana. Tuoksussakaan ei ole moittimista - se ei ollut täysin minun makuuni, mutta toisaalta sellainen mukavan lempeä jota on vaikea inhotakaan. Blonde-shampoota todella voin suositella!


                                                  

Valitsetko sinä hiustenhoitotuotteita kuontalon värin perusteella vai onko tämä mielestäsi turhaa hassuttelua?

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Niin makeeta!

Nyt on aika esitellä muuan suihkugeeli, joka on uskollisesti odottanut satunnaisia käyttökertojaan suihkuhuoneessa miltei kaksi vuotta. Tämä Fruttinin Strawberry-Starfruit suihkugeeli on ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen tuttavuuteni kyseiseen saksalaiseen tuotemerkkiin. Minulla on myös samantuoksuiset vartalovoide ja -suihke, joita en ole vielä ottanut käyttöön.

Tuote kutsuu itseään itse asiassa on "suihkusorbetiksi" mutta koostumukseltaan se on kyllä ihan tavallista suihkugeeliä. Pakkaus on yllättävän kätevä tilansäästäjä, sillä sen sai telineen reunaan roikkumaan. Tuoksu on oikein ihana metsämansikkainen ja säilyy iholla mukavasti suihkun jälkeenkin.

Huomasin hiljattain Sokoksen ottaneen joitakin Fruttini -tuotteita myyntiin. Suosittelen kokeilemaan, jos tykkää makeista ja tosi herkullisista tuoksuista!