maanantai 29. elokuuta 2011

Kylvyssä pallon kanssa

Pääsin elämäni kolmannen kerran testaamaan Lush-kylpypalloa ystäväni luona, vieläpä pore-kylpyammeessa. Aiemmin olen kokeillut Geo Phyzz- ja Think pink -palloja ja nyt vuorossa oli Sakura. Voi, kylpyamme todella olisi yksistään jo Lush-kylpyjen vuoksi ihana omistaa!



Sakuran tuoksucocktail koostui kirsikankukasta, mimosasta, jasmiinista ja appelsiininkukasta. Ja tuoksu on kyllä juuri niin ihastuttava kuin miltä kuulostaakin! Voi sitä autuutta, kun on saanut levitettyä hiusnaamion tukkaan, laskettua ammeen täyteen kuumaa vettä, asetuttua mukavaan asentoon kirja kädessä - ja sitten pudottaa kylpypommin sihisemään, vaahtoamaan ja täydentämään kokonaisvaltaisen rentoutuksen.

Suomen Lushin valikoimassa oleviin kylpytuotteihin pääsee tutustumaan täällä.

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Mmmmmango!

Mangon maku ja tuoksu ovat tavallisesti aisteilleni suurta herkkua, eikä tämäkään The Body Shopin mangokuorinnan kohdalla tarvinnut pettyä - ainakaan tuoksun suhteen!



Kyseesä on siis lahjapakkauksessa saamani vartalokuorinta erittäin kuivalle iholle, minikoko 50ml. Tämä suola- ja sokeripohjainen kuorinta on erityisen hellävarainen, eikä ehkä ole niin kuoriva kuin itse toivoisin. Mukavaa on se, että iho jää samettisen tuntuiseksi eikä suihkun jälkeen ihon rasvaus tunnu välttämättömältä, niin kosteuttava tämä on.

Tämä oli ensimmäinen kokeiluuni päätynyt The Body Shopin kuorintatuote, mutta ei varmasti jää viimeiseksi. Valikoimaan kuuluu niin paljon ihanilta kuulostavia herkkuja, että niihin tutustun mielelläni myöhemmin.

lauantai 27. elokuuta 2011

Tehohelppi kipeille koiville

Sain äskettäin käytettyä loppuun toisen purkin Yves Rocherin Spa vegetal: SOS Raskaat jalat -jalkavoidetta.


Kenties jo kertoo jotain se, että tämä on jo toinen melko lyhyen ajan sisällä loppuun käyttämäni sama tuote - yleensähän ostan testailun vuoksi eri tuotteita. Mutta tämä kamferia ja mentolia sisältävä Yves Rocherin tuote on yksi niitä harvoja, joka tulee tästä lähtien kuulumaan voidevalikoimani vakiovarusteluun. Aivan varmasti!

Monikin jalkavoide onnistuu viilentämään mukavasti, mutta tehot eivät useinkaan riitä jalkojen tuntuessa todella raskailta. Tämä SOS-tuote virkistää jalat silmänräpäyksessä: kihelmöiden se alkaa elvyttää jalkojen verenkiertoa, virkistää ja toimii täydellisesti lyhyenkin lepohetken aikana. Varsinkin kaupunkilomaillessa tämä tuote tulee tarpeeseen: kun koko päivän kävelee nähtävyydeltä toiselle, jalat väkisinkin väsyvät. Tätä lisätessä jaksaa taas paremmin! Tätä viileää tuotetta voin suositella todella, todella lämpimästi!

Onko muilla kokemuksia tästä, tai muista hyvistä virkistävistä jalkavoiteista?

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Rokkishampoo

Palasaippuoiden ja -shampoiden ystävä kun olen, täytyihän sitä ostaa kokeiluun myös Tigi Rockaholicin All Access Go Anywhere -shampoo. Ostin tämän alkuvuodesta laivalta tax free -hintaisena.

Rockaholic-sarjan tuotteet on suunniteltu silmälläpitäen extreme -olosuhteita, eli esim. retkeilyä tai festareita, jolloin suihkuun pääsy ei ole itsestäänselvyys - sarjassahan on myös mm. kuivashampoo ja -hoitoaine. Itse suosin festarimajoituksena hotellia, joten shampoo päätyi minulla suoraan salikäyttöön.


Saippuassa on varsin jännittävä tuoksu, enkä vieläkään (saippuan vedellessä viimeisiään) ole varma pidänkö siitä vai en. Ehkä pitkän päälle en, mutta yhden palan verran tuoksu menee sen erikoisuutta ihmetellessä. Tuote sisältää salvianlehteä, santelipuuta ja hennaa. Palassa on kauttaaltaan jänniä tummemmanvihreitä hiukkasia, mutta minulle ei selvinnyt mitä ne ovat.

Aluksi olin oikein tyytyväinen tämän hyvinvaahtoavan shampoon pesutulokseen: tukka tuli hyvin puhtaaksi ja jopa hoidetun tuntuiseksi. Käytettyäni shampoota säännöllisemmin huomasin kuitenkin, että tukka ei valitettavasti pysynyt puhtaana kauaa. Vuorokausi osoittautui maksimiksi (yleensä odotan shampoon pitävän tukan kohtuullisen puhtaana kaksikin vuorokautta, vaikka tavallisesti pesen pääni päivittäin). Korjasin usein tilannetta saman sarjan Dirty Secret -kuivashampoolla, jonka avulla tukka pysyi puhtoisena pidempään.

Rokkishampoo oli hauska ja ihan kelvollinenkin uusi tuttavuus, mutta ei tule lukeutumaan suosikkeihini. Tulipahan testattua!

perjantai 5. elokuuta 2011

Lavera: Rose Garden -vartalovoide

Sain käytettyä loppuun ihanan ruusuisen tuoksuisen vartalovoiteen, nimittäin Laveran BODY SPA Rose Garden lotionin. Luonnonkosmetiikkamerkki Lavera on minulle melko uusi tuttavuus, mutta ainakaan tämän tuotteen perusteella minulla ei ole siitä muuta kuin hyvää sanottavaa.



Tuoksu tosiaan oli vallan herkullinen, aidon villiruusun tuoksu. Tuoksussa on aistittavissa se luonnonkosmetiikalle ominainen vivahde, mutta ei yhtään häiritsevässä määrin. Ruusukylvyssä joskus käyneenä voin rehellisesti sanoa, että tuoksullaan tuote levittää ympärilleen samanlaista rentouttavaa ylellisyyttä.

Voide on melko kevyttä, mutta silti todella kosteuttavaa ja riittoisaa. Tällä sai helpotusta ihon kuivillekin kohdille nopeasti. Voide imeytyy helposti kuin unelma! Voin suositella tuotetta lämpimästi. Suomessa tuote maksaa reilut 12 euroa (150ml), itse muistelen tilanneeni tämän Feeluniquelta noin 8 euron hintaan.