maanantai 28. helmikuuta 2011

Rokkarilakka

Käytän hiuslakkoja äärimmäisen harvoin, sillä hiusmallini ei sitä varsinaisesti vaadi. Lisäksi myönnän eläväni yhä kuvitelmassa että kaikki lakat saavat hiukset näyttämään likaisilta ja luonnottomilta. Aina välillä kuitenkin, taistelussa tukan ojennuksiin laittamisen tiimellyksessä, kaivan kylpyhuoneen kaapista jonkun hiuslakan. Ja yhä useammin yllätyn positiivisesti, sillä monesti käteen on sattunut seuraavanlainen tuote:



Tigi Rockaholic -sarjan Fun times -hiuslakka jättikoossa 400ml. Tuoksu on mukavan hedelmäinen, makea - aika erilainen kuin hiuslakoissa yleensä. En ole yrittänytkään loihtia tämän avulla mitään massiivisia kampauksia, mutta pieneen tukeen tämä ainakin on riittävän tehokas. Lakka tuo kauniin kiillon, joka ei silti tee tukkaa rasvaisen näköiseksi.

Hinta on tigimäisen korkea, mutta pullo on todella riittoisa. Lisäksi pakkaus on nätti, siitä plussaa.

lauantai 26. helmikuuta 2011

Garnier Clean Sensitive -puhdistusemulsio

Sain hiljattain käytettyä loppuun aivan loistavan tuotteen, joka täytyy heti esitellä.


Rehellisesti sanottuna en olisi uskonut että löytäisin Garnierilta huipputuotteen. Mutta tämä sellainen todella oli! Puhdistusemulsio, joka on tarkoitettu erityisen herkälle iholle - ja sitä se todella olikin. Siitä harvinainen kasvojen puhdistustuote, että tämä ei ärsyttänyt lainkaan herkkiä silmiäni. Tuotetta ei juurikaan tarvinnut edes hieroa iholle vaan se irroitti meikin tosi helposti. Emulsio myös tuntui hyvältä kasvoilla, todella kermaiselta ja kosteuttavalta. Tuoksu oli mieto, mutta hyvä. Tästä ei ole oikeastaan mitään huonoa sanottavaa!

Mielestäni tässä myös pakkaus on kaunis ja hempeä. Tätä todella tulen ostamaan lisää! Hinta n. 4-5 euroa, eli suoraan sanottuna halpa näin hyvästä tuotteesta.

The Body Shopin meikkipuuteri

Olen todennut, että paras meikkivoide minulle on meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä. Välillä käytän vaihtelun vuoksi nestemäisiäkin meikkivoiteita, mutta arkikäytössä pysyttelee tiiviisti meikkipuuteri. Kiinteä meikkivoide on niin mukavan helppo ja lopputulos miellyttävän mattainen, jopa samettinen.

Tämä The Body Shopin meikkipuuteri "All in One Face Bace" sävyssä 02 sisältää peilin ja puuterivipan. Peilipintainen rasia on kaunis ja todella kätevä käyttää: vipallekin on oma lokeronsa peilin ja etukuoren välissä. Tuotetta voi käyttää nopeaan meikin pohjustukseen puuterin tavoin tai hieman kostutettuna saada peittävämmänkin tuloksen.


Aluksi tykästyin tuotteeseen kovasti. Tällä saa hyvän, peittävän pohjan meikille, käytin kyllä usein lisänä irtopuuteria. Ajan kanssa huomasin kuitenkin, että tämä ei pysynyt kasvoilla kovin pitkään, vaan sitä piti lisäillä päivän mittaan muutaman kerran. Sekin ihmetyttää, että muuten tasaisen meikkipuuterin seassa on isojakin kovia kökkäreitä.

Sävy on vaalea ja juuri sopiva talvikalpealle pohjoismaiselle iholle. Ihan loppuun en tuotetta saanut käytettyä ennen etelänmatkaani, jonka jälkeen sävy on iholle liian vaalea. Mutta todennäköisesti tulee taas tarpeeseen joskus vuoden päästä!

Hinta n. 20e, itse ostin tarjouksesta kun The Body Shop kauppasi kaikkia meikkivoiteita tutustumishintaan.

lauantai 19. helmikuuta 2011

Kesähiukset keskellä talvea


Pakenin pakkasia hetkeksi ulkomaille, ja matkalaukkua täytin kesätuotteiden jämillä käyttääkseni ne reissun aikan loppuun (ja saadakseni paluumatkalla tilaa uusille tuttavuuksille, joista myöhemmin lisää). Tämä Avon Naturalsin hiuksiin jätettävä banaani-kookos-hoitoaine oli yksi reissuun lähteneistä ja sinne jääneistä.

Tuote oli jo ikivanha, enkä ole nähnyt tätä enää kuvastoissakaan pitkään aikaan. Tuoksu tässä oli arvatenkin banaani-kookoksinen, ja vallan hyvä olikin (eikä haissut yhtään vanhentuneelle vaikka olisi ikänsä puolesta voinut). Laitoin tätä aina meriveden ja auringon kyllästämien päivien jälkeen yöksi muhimaan. Tukka pysyikin koko loman ajan hyväkuntoisena ja kiitän siitä kyseistä tehohoitoa. Voisin ehdottomasti ostaa lisää tätä, joten täytyykin selvittää valmistaako Avon koko tuotetta enää - ja jättää palautetta, jos ei.