lauantai 28. elokuuta 2010

Silmänympärysvoide miehille (ja vähän naisillekin)

Satuin löytämään marketin alesta (noin kolmen euron hintaan) Lumenen silmänympärysvoiteen - joka on tarkoitettu miesten silmänympäryksille! Noh, minun mieheni ei silmänympärysvoiteita käytä, ja hankinkin tämän ihan omaan käyttöön, sillä tuoksu ei ollut mitenkään miehinen enkä heti keksi suuria eroja miesten ja naisten silmänympärysten välillä (paitsi se, että naiset yleensä lisäävät voiteen päälle meikkiä, mitä itse en tosin tee läheskään päivittäin).

Eli tässä siis Lumene For Men: Virkistävä silmänympärysvoide.




Tämä kyllä virkistää voimakkaasti ja uskon että miehiseen makuun sopiva. Kosteutustehoa ei mielestäni ole niin paljoa. Tuote ei ole erityisen riittoisa, tuntuu että se kului ihan hetkessä loppuun (tai sitten mieheni sittenkin lainasi tuotetta salaa). Tuote on stick-muodossa, mikä ei ole minusta paras pakkaus silmänympärysvoiteelle (paras olisi tuubi). Tämä on minusta ihan ok tuote, voisin jopa hankkia uudestaan koska aamuisin on mukava laittaa reilusti virkistävää silmänympärysvoidetta. Normaalihintaa en tiedä, mutta viime aikoina näitä on näkynyt paljon alelaareissa (ehkä miehet todellakaan eivät tunne tarvitsevansa silmänympärysvoiteita). Lieneekö poistuva tuote?

perjantai 27. elokuuta 2010

Lush: Noubar

Totesinpa juuri että olen kohta varmaan kokeillut kaikkia Lushin saippuoita, paitsi ulkomailta tilattavissa olevia Retro-saippuoita. Nimittäin, viimeksi viikko sitten Helsingin Citykäytävän Lushissa poiketessani en enää löytänyt mitään saippuaa, mitä haluaisin ostaa (ja minunhan täytyy pikapuoliin ostaa jotain saadakseni kohta täyttyvän leimakortin täyteen!). Osa tuoksuista (esim. Karma ja mentholintuoksuiset) eivät halua päästä kylpyhuoneeseeni, ja suurinta osaa minulla kuitenkin on vielä jonkunmoinen mötikkä minigrip-pussissa.


Yksi tuoksu, joka tuo minulle varmasti aina mieleen kesän 2010, on Lushin Noubar-saippua. Ostin sen kesäkuun alussa ja tykästyin kovasti (joskin myöhemmin olen huomannut, että parhaisiinkin tuoksuihin voi kyllästyä.) Olen huomannut, että Noubarit eivät ole aina yhtä pähkinäisiä kuin esimerkiksi tämä minun kappaleeni: tässä tuota vihreää täytettä on aika reilusti. Päällä on pistaaseja, joita minä pistaasihulluna haluaisin niiiiiin maistaa.

Saippua on nyt miltei loppuun kulunut, kuva on otettu miltei alkutilanteessa. Noubar on paljon pehmeämää kuin Lushin saippuat yleensä, pienentäessä siitä voi vain "repiä" sopivan palan, sitä ei tarvitse veitsellä murtaa. Noubar vaahtoaa ihanasti, jättää iholle erikoisen tuoksunsa (se pitää itse kokea, kuvaileminen on liian haastavaa) ja mielestäni tämä on myös tosi riittoisaa - pieni pala riittää. Saippua on myös melkoisen rasvaista, eli kosteuttaa ihoa hienosti. Sisältä paljastuvat myös pähkinänpalaset kuorivat ihoa.

Todella mukava tuote, mutta nyt käytettyäni yhden tänä kesänä (ja saatuani sen tuoksun syöpymään ehkä ikuisesti mieleeni), taidan pitää vähän taukoa Noubarista. Muita Lusheja onneksi on kaapit, pöydät, hyllyt täynnä!

torstai 26. elokuuta 2010

Clinique: Moisture Surge

Löysinpä lopulta kasvovoiteen, joka on ihanan kevyt geelimäinen, sopii aamuihin jolloin kevyt kosteutus riittää. Tällainen on Cliniquen Moisture Surge! Ja ahkerassa käytössä ollut, kohta keväällä hankkimani 50ml purkki onkin lopussa siinä kun yleensä kasvovoiteet kuluvat minulla tooooosi hitaasti.



Tässä kuvassa esitellään geelikoostumusta ja samalla epähygieenistä tapaa ottaa voidetta purkista. Noh, vannon että tein sen puhtain sormin!

Moisture surge on kyllä tällä hetkellä (ihoni ei näin kesäaikaan ole erityisen kuiva) suosikkini päivävoiteista. Se imeytyy uskomattoman nopeasti, Ainoa miinus on tietysti hinta: köyhäilijänä Cliniquen hinnat kirpaisevat aina. Tämä kappale on ihan Suomesta ostettu, mutta jatkossa aion säästää rahaa tilaamalla Moisture Surgeni ulkomailta.

lauantai 21. elokuuta 2010

The Body Shopin irtopuuteri

Puuteri on tärkein meikkituotteeni, rakastan puuterin tekemää mattapintaa kasvoilla - siihen meikkivoide ei kaikessa peittävyydessäänkään aina pysty. Tällä hetkellä käytössäni on The Body Shopin Loose Face Powder.


Olen tottuneempi käyttämään kiinteitä puutereita mutta nyt kun opin, että myös irtopuuteria voi käyttää vipalla, olen aika ihastunut tähän muotoon. Puuterini on sävyä 01, eli vaalein sävy. Tämä tekee iholla ihmeitä, imee kiillon ja saa ihon näyttämään miltei samettiselta. Mielestäni tuote myös peittää jonkun verran, että hätätapauksessa meikkivoidetta ei tarvita!


Hintaa tällä on 18,50e, mielestäni kohtuullinen 14g purkista. Tuotteessa on myös e-vitamiinia ja marulaöljyä estämässä ihon kuivahtamista. Esimerkiksi viimeksi käyttämääni Max Factorin mineraali-irtopuuteriin verrattuna tämä on todella ihana, kevyt ja laadukas puuteri - suosittelen!

torstai 19. elokuuta 2010

Aloittelijalakkailija

Käytän hiuksissa muotoilutuotteita vain hyvin harvoin. Varhaisteininä rakastin L'Orealin muotovaahtoa ihanan tuoksun takia. Hiuslakkojakin kokeilin, mutta ainakin peruslakat saivat tukan näyttämään rasvaisen kiiltelevältä, ja koska tukkani on aika raskas, lakkakaan ei saa sitä kunnolla kuriin.

En ole siis kokenut lakalle tarvetta, ja olenkin oikeastaan ihmetellyt kun naistenhuoneissa tytöt suihkivat lakkaa joka välissä. Minä en harrasta muutenkaan kampauksia: tukka on joko auki, ylä- tai alaponinhännällä tai löysällä nutturalla (joskus harvoin repäisen ja kokeilen lettejä!).

Aikuisiällä olen ostanut tasan kaksi hiuslakkaa, ja niistä kumpikin on vielä "käytössä" reilusti yli puolillaan. Nyt kuitenkin olen ruvennut käyttämään lakkaa vähän ahkerammin, kun kasvattelen etuhiuksia pois ja pinnien + lakan avulla yritän saada ärsyttävän pituiset etuhiukset muiden hiusten sekaan piiloon.



Toinen omistamistani hiuslakoista on tämä Tigi Rockaholicin Fun Times -lakka suuressa 400ml pullossa. Täytyy myöntää, että vaikka lakan käyttö ei vieläkään tunnu luontevalta, tästä tuotteesta tykkään! Olen ihan ihmeissäni, kun hiuslakka ei teekään tukasta niin likaisen näköistä. Enintään se antaa vähän kaunista kiiltoa. Lisäksi, uskomatonta kyllä, tämä kyllä pitää tukan kuohkeana (olen kokeillut föönausta) ja pitää kurittomat etuhiukset hallinnassa.

Tuoksu on ehkä persikkainen, alkoholinen (no 'rockaholic'-tuotteen ollessa kyseessä se kai sallitaan), ei ole valittamista tuoksussakaan vaikka se ei mitenkään erityisen hurmaava olekaan. Tämä on mukava tuote näin aloittelevalle hiuslakan käyttäjälle - hinta tosin aika kova verrattuna markettituotteiden hintoihin, vaikka toisaalta kokoakin on enemmän. Ulkomailta aerosoleja ei enää taideta toimittaa, suomalaisessa nettikaupassa tämän hetken hinta näyttäisi olevan 17,90e.

tiistai 17. elokuuta 2010

Onkos tullut talvi näin kesän keskelle?


Shampookokeilut jatkuvat. Ostin jostain halpahallista eurolla Sunsilkin Winter Boost -shampoon. Tuoksu: mausteinen, ei hyvä - samanlainen kuin Sunsilkin brunettishampoolla (ei tietääkseni myynnissä enää). Sain tämän pullon kuitenkin käytettyä poikaystävän avustuksella. Tätä en ostaisi toiste, pahaa tuoksua lukuunottamatta tylsä perustuote joka ei tuo hiuksiin mitään ekstraa, kuten pehmeää tunnetta tai tuuheutta. Tuote lupaa tehdä hiuksista eloisat ja poistaa sähköisyyden, mutta koska hiukseni eivät tapaa sähköistyä koskaan, en osaa arvioida tätä ominaisuutta.

Pitää muuten mainita, että Sunsilkillä on joskus ollut myynnissä jonkulainen kesäshampoo oranssissa pullossa, se puolestaan oli ihanan kookoksinen ja hoitava. Onko teillä kokemusta Sunsilkin tuotteista?

tiistai 3. elokuuta 2010

TBS: Banaanihoitoaine

Yksi hoitoaine alkaa taas olla lopuillaan, ja tällä kertaa tuote on The Body Shopin valikoimista Banana Conditioner, takavuosien suosikkituotteita uudelleen valmistavasta Originals-sarjasta. Tuotteiden sisältämien ainesosien pitäisi olla mahdollisimman pitkälti yhteisökaupan kautta tuotettuja raaka-aineita. Tästä sarjasta haluaisin kokeilla muitakin tuotteita, ainakin Passiohedelmä-kasvojenpuhdistusgeeliä sekä Porkkana-kosteusvoidetta. Onko kokemusta näistä tai jostain muista "retrosarjan" tuotteista?



Hoitoaine on kuin ihanaa, paksua banaanipyreetä. Ja se siis sisältää oikeastikin banaanipyreetä. Tuoksu on banaaninen - yllätys yllätys - ja aika herkullinen. Hiukset imevät tätä hoitoainetta aika paljon, sitä saa siis kauhoa tukkaan aika reilusti kerralla. (En ole täysin keksinyt, miksi hiukset "imevät" joitakin hoitoaineita itseensä, ja toiset toimivat vain voiteena joka huuhdellaan miltei kokonaisuudessaan pois.)

Banskuhoitoaineen jättämä tulos on ihan mukava, ei mitenkään ihmeellisen pehmeä mutta ei ainakaan latistunut. Hinta-laatu-tuoksu-suhde on mielestäni kohdallaan: 250ml pullo kustantaa 6,50e.