maanantai 31. toukokuuta 2010

Hutiostoksia

Mukavinta minusta on esitellä tuotteita, jotka ovat tehneet minuun vaikutukset, sopivat iholleni / hiuksilleni, ovat herkullisen tuoksuisia tai koostumukseltaan mainioita. Välillä silti täytyy kompesoida kehupostauksia esittelemällä tuotteet, joihin en yrityksistä huolimatta kiintynyt - tai jotka olivat jopa aivan kamalia!



Aloitetaan tämän kerran ehdottomasti hirvittävimmästä tuotteesta. Tämä tosin voisi kilpailla jopa kaikkien aikojen hirveystuotteesta. Avon Naturalsin Refreshing Jelly (Kirsikka & Muskotti). Tahmea hyytelö haisee niin karsean alkoholiselta, ettei sitä kerta kaikkiaan voi käyttää. Tuotteen inci paljastaa myös sen, että veden jälkeen toiseksi eniten tässä hyytelössä on kuin onkin alkoholia. Tuoksu voisi olla kohtalainen alkoholin haihduttua iholta, mutta ei tätä kerta kaikkiaan voi iholle laittaa. Luovutin tuotteen eteenpäin siinä toivossa että uusi omistaja näkisi tässä jotain mitä minä en löytänyt, mutta käyttämättömäksi on tuote tuomittu. Hinta taisi olla jotain 3-4 euroa.



Toisen pettymyksen koin Anatomicalsin huulikiillon kanssa (sävy Damson Plum). Anatomicals vaikutti kivalta merkiltä, koska tuotteiden nimet ja kuvaukset ovat aika hauskoja, joten päätin tilata muutaman tuotteen netistä joitakin kuukausia sitten. Tämä huulikiilto on aivan liian paksua ja tahmeaa jopa minulle, joka sentään tavallisesti pidän tahmeista huulimeikeistä. Kiilto ei lainkaan levity tasaisesti, eikä edes anna nimensä mukaisesti kivaa luumun sävyä - oikeastaa ennemminkin läpinäkyvän kiillon. En tykkää yhtään, yksi huonoimpia testaamiani huulikiiltoja. En muista hintaa, mutta varmaan noin viiden euron paikkeilla.



Päätin hiljattain kokeilla myös jotain uutta markettitasoista puhdistusainetta kasvoille. Mielin jotain samantyyppistä kuin The Body Shopin Vihreä tee -putsari, ja uskoin löytäneeni sellaisen Garnierin Clean Detox -geelistä. Minusta tällä tuotteella ei kuitenkaan ole juuri mitään puhdistustehoa. Käytän mielelläni selkeän puhdistavia geelejä tai vaihtoehtoisesti hellävaraisia vaahtoja ja emulsioita. Tällainen vaikutuksettomalta tuntuva puhdistusgeeli on mielestäni aika turha. Ei tämä toki pahaakaan iholle tee, mutta ei kyllä mitään muutakaan. Hinta taisi olla noin viisi euroa, mikä on auttamattomasti liikaa, en edes harkitsisi uudelleen ostoa. Pumppupullosta sentään plussaa.

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Loppuneita tuotteita

Pari päivää sitten minulta loppui Lushin palasaippua Honey I washed the kids. Hempeä toffeen tuoksu on niin huumaava että nimi on ihan paikallaan! Saippua vaahtoaa pehmeästi eikä kuivata ihoa, loppupalan käytinkin käsisaippuana. Tämä on jo toinen Honey I washed the kids -saippuani, ja luultavasti tulen joskus ostamaan taas uuden! (Kunhan saan ensin kokeiltua muita ihania saippuoita.)


Ensi viikolla pääsen ensimmäistä kertaa ihan Suomen Lushiin shoppailemaan, en malta odottaa: näitä ihania saippuapaloja ei ole koskaan liikaa. Ajattelin kokeilla myös jotain Lushin tuorenaamiota, sillä en ole aiemmin niitä päässyt testailemaan (ulkomailta niitä ei lähetetä, eikä liioin itse kannata tuoda, kun purkit pitäisi säilyttää jääkaapissa). Vinkkejä otetaan vastaan!

Myös yksi suihkugeeli, jota olen vanhempien luona käyttänyt, alkoi viime käynnillä lähestyä loppuaan ja nappasinkin tuotteesta valokuvat nyt kun muistin. Kyseessä on siis lapsille suunnattu (no, olenhan minä vanhempieni lapsi, heh) Natusanin Tropical Supernova. Suihkugeeli on ihastuttavan sinistä, eli lapsille (ja minulle!) hyvin mieleistä. Suihkugeeli on aika paksua koostumukseltaan, mistä plussaa - en pidä litkuisista suihkugeeleistä ollenkaan. Tämä tuoksuu raikkaasti ananakselta, aika voimakkaasti myös (toivottavasti käyttäjäryhmän lapset eivät ole kovin herkkänenäisiä, minä en onneksi ole).






Rimmelin Stay Matte Compact Powder -meikkipuuteri. Tämä on loppunut jo aika pitkän aikaa sitten, mutta nyt vasta muistan kirjata sen tänne blogiin. Olen puuterien suurkuluttaja jos vertaa muuhun meikinkulutukseeni. Tämä puuteri oli ihan kiva peruspuuteri, poisti kiillon ja tasoitti ihon sävyä muttei kuitenkaan tehnyt mitään sen ihmeellisempää. Edullinen hinta, 6-7 euroa, ja pakkaus sisältää sekä peilin että puuterivipan. Minusta myös pakkaus on aika tyylikäs - kirjaimet kimmeltävät kuparinsävyisinä, vaikkei sitä taida tässä kuvassa näkyä.

maanantai 24. toukokuuta 2010

Dermosil: Deo Stick E

Luettuani artikkelin, jossa kerrottiin kainalon alueen kasvaimista (rintasyöpä) löytyvän usein alumiinia, olen päättänyt siirtyä hiljalleen (kunhan jo ostetut tuotteet loppuvat) käyttämään alumiinittomia deodorantteja. Olen kyllä jo pitkään vähentänyt antipersipiranttien käyttöä riskeistä tietämättäni, sillä kaksi suosikkideodoranttiani on alumiinittomia. Tässä toinen niistä:



Dermosilin Deo Stick E. Todella hellävarainen, ihastuttavan tuoksuinen deodorantti. Tämä sisältää e-vitamiinia, aloe veraa ja eteeristä öljyä, farnesolia, joka tuhoaa hienhajua aiheuttavia bakteereita. Stickissä on 75g dödöä, eli se on tosi riittoisa. Varsinaisesti hikoilua tämä ei alumiinittomuudesta johtuen estä, mutta mielestäni on luotettava arkikäytössä. Itse en onneksi muutenkaan hikoile kovin paljoa joten alumiinitukkeita eivät kainaloni edes tarvitse. Tuote ei tahraa ja se kuivuu melko nopeasti, koostumus on miellyttävä myös. Hinta n. 5,5 euroa.

perjantai 21. toukokuuta 2010

Huulihoitoa The Body Shopista

Paukkupakkaset ovat nyt taaksejäänyttä elämää ainakin vähäksi aikaa, mutta palaan vielä noihin tunnelmiin kun esittelen The Body Shopin Papaya Lip Butterin. Viime talven kovilla pakkasilla etsiessäni kunnon kosteuttajaa kuivuneille huulille, löysin jälleen kerran tämän papaijantuoksuisen tuotteen valikoimistani. Ja muistin, miksi se kerta toisensa jälkeen jää laatikkoon vanhenemaan.



Huulirasva on ensinnäkin epähygieenisessä purkissa, josta rasvaa pitää kaivaa sormin. Tätä ei siis voi pitää matkassa mukana ja laittaa huulille päivän mittaan tarvittaessa, vaan tuotetta on käytettävä rajatusti käsienpesumahdollisuuden lähettyvillä.

Tuoksu - no se on ihan hyvä, kuten miltei kaikissa The Body Shopin tuotteissa. Ei nyt kuitenkaan sellainen mitä tekisi mieli uudestaan ja uudestaan tuoksutella. Minulla on ollut myös saman merkin papaija-vartalovoita, siitäkään ei jäänyt mitään erikoisen kaihoisia muistoja (tuoksusta siis).

Mutta palatakseni huulirasvan tehoon, on pakko kertoa että tämä toimii täysin päinvastoin kun olisi tarkoitus: tuote kuivattaa huulia entisestään! Ja jos tätä erehtyy laittamaan ihan hyväkuntoisille huulille, kohta voi olla varma että huulet ovat rohtuneet. Enpä siis missään tapauksessa hankkisi tätä lisää. Harmi sinänsä, sillä tykkään yleennsä ottaen tällaisesta paksummasta huulivoista, ja kovasti olisin halunnut tästä pitää. Ajattelin käyttää tämän loppuun vaikkapa kantapäärasvana.



Käytössäni on ollut toinenkin The Body Shopin epähygieenisessä purkissa oleva Cranberry lip balm. Tämä on jo paljon mukavampi tuote hoitavuutensa sekä tuoksun/maun puolesta. Tämä antaa myös kauniin värin ja shimmerin huulille, eli voi käyttää myös huulikiillon asemasta. Sain hiljattain tuotteen käytettyä loppuun, ja tämä karpalomaku taisi olla joulun ajan kausituote, eli ei perusvalikoimissa. Born Lippy Lip Balmit ovat kuitenkin samaa tuotetta, ja valikoimaan kuuluu ihania värejä ja tuoksuja. Itse en kuitenkaan enää taida ostaa tällaista bakteeripesäkkeeksi muuntuvaa tuotetta, mitä tarvitsee levittää sormin. Tuntuu melkein samalta kuin nuolisi sormiaan pitkin päivää...

maanantai 17. toukokuuta 2010

Anytimen Auringonkukka ja muuta kynsiasiaa

Kuolasin jossain kynsiblogissa vilahtanutta Anytimen oranssia Auringonkukka -kynsilakkaa ja harmittelin, kun sitä ei enää valmisteta (koska koko Anytime on valitettavasti edesmennyt kosmetiikkamerkki).Sitten olikin suuri yllätys kun kotosalla vieraillessani löysin äidin lakkakätköistä yhden kappaleen tätä lakkaa! Sain miltei käyttämättömän lakan omaksi, ja tälläkin hetkellä kynsissäni koreilee pirteän oranssi lakka.



Kuten olen tainnut mainita, minulle kynsilakan käyttö on aika uusi harrastus. Viime syksynä innostuin kasvattamaan aiemmin tosinysiä kynsiäni, ja ensimmäistä kertaa tuntui mahdolliselta käyttää kynsilakkaa (mitättömän pieniä kynsiä on mielestäni vaikea lakata). En vieläkään ole saanut kynsiäni kasvamaan tasaisesti, mutta olen silti suht tyytyväinen niiden kuntoon. Kynnet ovat pysyneet melko vahvoina, mistä kuuluu kiitos eräälle huipputuotteelle, nimittäin Trindin Nail Repairille.



Vaikka en ole käyttänyt tätä ohjeen mukaisesti kuurimaisesti (kahden viikon ajan joka päivä), vaan aina silloin tällöin, olen vakuuttunut että tämä on vahvistuneiden kynsieni salaisuus. Kynsien hauraus on poissa ja jopa liuskoittuminen on selvästi vähentynyt. Tätä kynnenvahvistajaa on kiva käyttää myös ihan läpinäkyvänä lakkana, se näyttää kivalta kynsissä. Muistaakseni tätä saa myös vaaleanpunaisena ja mattana läpinäkyvänä. Hinta taisi olla kahdentoista euron paikkeilla, mikä on kohtuullinen sillä pullo on riittoisa.

Vaikka olenkin täysin rakastunut tähän ja suosittelen ehdottomasti kynsien kasvun vauhdittamiseksi, aion tämän loputtua kokeilla OPIn Nail envyä. Siitä olen myös kuullut niin paljon hyvää että pakkohan sitä on testata!

Kynsiaiheisen postauksen päätteeksi on vielä esiteltävä juuri loppunut kynsilakanpoistoaine. Tämä taitaa olla Pirkan jälkeen edullisin mitä olen löytänyt, hinta siis jää alle kahden euron. Mielestäni tämä on ihan mukava, öljypitoinen kynsilakanpoistoaine joka poistaa lakan nopeasti. Pirkkaan verrattuna tämä on parempi. Silti tuntuu että tämä ei kuitenkaan ole tarpeeksi hellävarainen kynsinauhoilleni, mistä syystä tällä hetkellä on käytössä Mavalan Eritttäin hellävarainen kynsilakanpoistoaine.




torstai 13. toukokuuta 2010

Clinique: All about eyes rich


Opin käyttämään silmänympärysvoiteita vasta noin vuosi sitten. Sitä ennen en kokenut sellaiselle olevan tarvetta, mutta nyt tykkään käyttää silmänympärysvoidetta laskemaan turvotusta, viilentämään ja käyttäisin myös vähentämään silmänympärysten tummuutta, mikäli siihen soveltuvan tuotteen olisin löytänyt. Olenkin tässä uutena käyttäjänä testaillut muutamaa silmänympärysvoidetta ja uusin kokeiluni on tämä paljon kehuttu Cliniquen All about eyes rich -voide.

Purkki on pieni ja melko kallis (Suomessa n.40e / 15ml, ulkomailta halvemmalla), mutta voide on riittoisaa ja tuntuu hyvältä silmänympäryksillä. Turvotus laskee ja iholle jää mukava virkistynyt, samettinen tunne. Voide kosteuttaa mukavasti ja sopisi mielestäni myös kuiville silmänympäryksille. Täytyy silti myöntää etten täysin ymmärrä suurinta hypetystä tämän tuotteen ympärillä - Bepanthenia kevyesti annostellen voi saavuttaa miltei saman vaikutuksen, ilman viilentävää vaikutusta tosin.

Vattumaista vartalovoidetta

Tunsin tarvitsevani jotain kevyttä, melkein geelimäistä (muttei ihan kuitenkaan) vartalovoidetta, joka imeytyisi nopeasti ja tuoksukin saisi olla hyvä. Olin Sokoksella jo pitkään ihaillut Lumenen ihania vadelma- ja mustaherukkavartaloemulsioita. Mustaherukkakin oli tuoksultaan ihan kiva, mutta vadelma - se on aivan taivaallinen! Tuoksu muistuttaa vademajäätelöä, mikä sattuu olemaan suuri herkkuni! En voinut vastustaa, kun hinta 250ml kosteusvoiteesta oli vain 3,90e.



Täytyy kyllä sanoa, että Lumene todella osaa käyttää hyväkseen kotimaisuuttaan (eikä se haittaa yhtään!). Jos tuotteessa sanotaan olevan jotain Suomen luonnosta saatavia marjoja, olen myyty. (Esimerkiksi uuden XZ Manga -shampoon ostopäätös oli tehty, kun luin että ihanan tuoksun takana on karpaloita - vaikka pakkauksen piirros mangatytöstä on aika kaamea, ja vaikka minulla niitä shampoita tulvii joka paikassa.) Lumene vetoaa kuluttajiin myös luonnollisuudella, arktisuudella, pohjoismaisuudella, puhtaudella, mainoksissa esiintyvällä luonnonkauniilla Kiira Korvella, vitamiinirikkaudella jne. Esimerkiksi Lumenen kotisivun aloitussivulla on ihana video.

Entäs voiteen teho ja soveltuvuus minulle? Eihän se mitenkään vaikuta jäävän toissijaiseksi tuoksulle, brändille ja pakkauksen ulkonäölle? ;) Kyllä minä todella tämän kosteutustehostakin tykkään. Iho jää pehmeäksi, virkistyneeksi ja voide tosiaan imeytyy nopeasti. Tuoksun vuoksi tätä todella tekee mieli läträtä oikein kunnolla, joten emulsion keveys sopii myös.

maanantai 10. toukokuuta 2010

Maybelline Watershine Lip Gloss

Meikkejä tulee esiteltyä harvemmin, mutta niitäkin on asuntooni kertynyt aika läjä, vaikka en edes meikkaa läheskään päivittäin (tai no, keskimäärin joka toinen päivä). Varsinkin huulikiiltoja rakastan ja niiden kanssa tykkään läträtä. Eniten tykkään pinkeistä sävyistä vaikka muuten olenkin aika anti-barbie-girl.

Maybellinen Watershine gloss -kiiltoja on näkynyt viime aikoina tarjouksessa milloin missäkin. Neljän-viiden euron hintaan huulikiillon ostaa mielellään, ja päätinkin testata tätä Maybellinen kiiltoa iiiiihanan pinkissä sävyssä. Valitettavasti en muista sävyn nimeä, eikä kiilto ole nyt hollilla, joten sitä en voi kertoa. Kuvasta saa pientä osviittaa sävystä, vaikkakin hieman vääristyneenä eikä se missään nimessä näytä pakkauksessa yhtä hyvältä kuin huulilla!



Huulikiilto ei ole lainkaan tahmea, vaan tosi kevyen kostea. Kiilto tuntuu huulilla tosi ihanalta (vaikka tykkään toisaalta myös tahmeasta tunteesta) ja keveydestään huolimatta pysyvyys on hyvä. Aion todellakin ostaa jatkossakin näitä Watershine gloss -kiiltoja, sen verran tämä kappale minut vakuutti. Kokeilemani sävy on kaunis, kiiltävä, hieman hileinen, ja sitä voi syventää kerrostamalla kiiltoa. Lyhyesti kiiltoa voisi kuvata sanalla kevyt - ei silti missään tapauksessa mitättömässä mielessä. Ja mielestäni pakkauskin on aika makea, varsinkin tuo liukuva väri applikaattoripäässä.

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Markettiuutuuksia

Rakastan sitä tunnetta, kun kauppareissulla näen marketin kemppariosastolla jonkun tuotteen mitä en muista aiemmin nähneeni. Uutuustuotteet, elämän suola! (Samanlainen into iskee kyllä myös karkkihyllyillä ja pakastimissa jäätelöiden kohdalla.) Pysähdyn tutkiskelemaan ja tuoksuttelemaan uutuuksia, ja usein edulliset markettituotteet päätyvät myös ostoskorin kautta testikäyttöön.



Pantenen Naturefusion -shampoot näytti hyllyssä oikein kivalta. Keväällä vihreys tietenkin kolahtaa, ja muutenkin luonnollisuusteema on in. Tarjolla oli muistaakseni kahta eri shampoota, valitsin Moisture Balance -nimellä varustetun. Se sisältää cassiaa, aloe veraa, inkivääriä ja kehäkukkaa. Vaikka tuote mainostaa olevansa kosteuttava, mielestäni se ei sitä juurikaan ole. Hoitoaine on tämän shampoon kanssa välttämätön lisä.
Tuoksu on esanssisen omenainen, joka ei valitettavasti yhtään muistuta Pantenen muiden tuotteiden ihanaa perustuoksua - Pantene oli pitkään vakishampooni, eikä turhaan. Tämä Naturefusion -shampoo ei kuitenkaan yltänyt ihan odotusteni (tai muiden Pantene -shampoiden) tasolle, vaikka ihan perustuote onkin. Olen silti vielä kiinnostunut kokeilemaan toista Pantenen Naturefusion -shampoota, eli Smooth Vitalityä. Se sisätlää muistaakseni greippiä, bambua ja avokadoa. Hinta alle kolme euroa.



Sitten toinen teemaltaan vihreä uutuusshampoo, nimittäin Herbinan Biohajoava Shampoo Luomulumme. Kotimainen Herbinahan on aivan ihana tuotemerkki, tuotteet ovat ihanissa pakkauksissa ja yleensä ihanan hoitavia ja hellävaraisia.
Luomulumme -shampoo on silikoniton ja biohajoava, eli kaikki raaka-aineet hajoavat luonnossa. Tuotteessa on käytetty mahdollisimman paljon luonnollisia ainesosia. Hoitavuusasteeksi Herbina on luokitellut 1/3, mutta mielestäni tukka ei jää niin takkuiseksi tämän käyttämisen jälkeen kuin olin pelännyt. Tuoksu on hyvin neutraali, ns. puhtaan tuoksuinen, tuo mieleen raikkaan pyykinhuuhteluaineen. En valitettavasti usko että tulen tätä ostamaan uudestaan, sillä jos haluaisin siirtyä täysin luontoystävällisiin shampoihin, käyttäisin mieluiten shampoopaloja joista puuttuu vielä muovipakkauskin.
Tuotteen hinta alle kaksi euroa.



Nivea Angel star -suihkugeeli (hinta alle 3 euroa) oli pakko ostaa paitsi kuulemieni suosittelujen, myös ihanan näköisen pakkauksen takia. Tämä on ihanan kermaista kuten monet Nivean suihkugeelit, ja tuoksu on ihana makea, tyttömäinen vadelma. Kuitenkin mielestäni aika perustuote, josta en keksi sen enempää hehkutettavaa. Harkitsen kyllä kokeilevani myös saman Angel star -sarjan kosteusvoidetta ja huulikiiltoa, joka on mielettömän söpössä pakkauksessa.

keskiviikko 5. toukokuuta 2010

Tomaattinaamio


Oriflamen tuotteita ostan vain harvoin, sillä mielestäni ne ovat liian kalliita ja usein vähän tylsiäkin (jos vertaa vaikkapa Avoniin). Tämä Oriflamen Tomato clay mask on kuitenkin tullut hankittua, ja ihan hyvä niin. Naamio on mielestäni aika tehokas, puhdistaa syvältä ja tekee ihosta napakan tuntuisen supistamalla ihohuokosia. Tuoksu on todella makea (ehkä vähän liiankin imelä) eikä tuo mieleen tomaattia. Tuote on tarkoitettu normaalille ja erityisesti rasvaisemmalle iholle, eli kuivattaa jonkun verran. Pakkauksessa on 50ml ja normaalihinta 8,50e, itse ostin aikanaan puoleen hintaan. Normaalihintaan tuskin ostaisin uudestaan, vaikka tämä ihan kelpo tuote onkin.

tiistai 4. toukokuuta 2010

Tuotteiden tulvaa

Täytyy myöntää että olen taas innostunut hankkimaan kaikkea uutta kivaa täytettä kosmetiikka- ja ihonhoitovarastoihini. Sitä vaan kertyy kun tekee mieli kokeilla hyväntuoksuisia vartaloemulsioita ja päivävoiteita. Yksi kesäinen hajuvesikin kovasti himottaisi, ja koska merkkipäiviä ei ole kesän aikana luvassa, täytynee hajuvesi hankkia omilla euroilla.

Koska tuotetulva on aikamoinen, yritän nyt ahkerasti päivittää näitä loppuneita tai muuten esittelykelpoisia tuotteitani tänne blogiin, niin pääsisin edes joskus käsiksi näihin oikeasti uusiin hankintoihini.

L'Orealin Matte Morphose, pari kuukautta sitten ostamani uusi lempparimeikkivoide. Kyseessä on siis vaahtomainen mattameikkivoide, joka peittää tasaisesti myös suuret ihohuokoset. Vaahto jättää mukavan virheettömän pinnan iholle. Lisäksi tätä on helppo levittää. Tämä on melko samantapainen kuin aiemmin käyttämäni Maybellinen Dream Matte Mousse, mutta koostumukseltaan ehkä pikkuisen paksumpaa. Hinta 16,90e.



Pirkan Huulivoide Karpalo. Ostin tämän alkuvuoden uutuuden yksinomaan siitä syystä, että suomalaiset marjat ovat minusta vastustamattomia, ja yleensä ostan ihan mitä tahansa jos siinä sanotaan olevan karpaloa, mustikkaa tai lakkaa. Tämä huulivoide oli silti pettymys, se ei juurikaan hoitanut talvikuivia huuliani. Minusta tuntuu, että jotkut huulivoiteet ennemminkin kuivattavat lisää kuin kosteuttavat... Ja tämä taisi kuulua siihen sarjaan. Huulivoide antoi silti kevyen värin huulille, mikä on ihan kiva. Saapa nähdä tuleeko tämä joskus käytettyä loppuun. Hinta muistaakseni 1,50e.




Garnier Essentials day cream, Dry & Sensitive skin. Tämän ostin viime kesänä ulkomailta suht edullisesti (n.5 euroa) ja sen jälkeen olen päättänyt, että vältän jatkossa ostamasta satunnaisia kasvovoiteita marketista pääsemättä tuotetta testaamaan. Tässä on sarjan muista tuotteista tuttu ihana ruusuntuoksu ja voide on sametinpehmeää ja melko kosteuttavaa, mutta tuntuu epätoivoiselta urakalta saada tätä ikinä loppumaan. Voide ei jätä mitenkään kovin hyvää tunnetta iholle eikä sitä tee aamuisin mieli valita oikeasti kivojen päivävoiteiden joukosta. En siis ostaisi uudestaan, koska minusta päivävoiteen pitää olla tosi hyvä ja sellainen mitä iho janoaa lisää! Toisaalta Garnierin Total Comfort -yövoiteesta kyllä tykkään, eli en silti halua tuomita koko valmistajaa.


maanantai 3. toukokuuta 2010

Dove Fresh Touch suihkugeeli

Doven Fresh Touch -suihkugeeli majaili suihkussani viime kesästä saakka, mutta nyt sain sen loppumaan. Suihkugeelini kuluvat hitaasti koska en juuri koskaan käytä peräkkäisinä suihkukertoina samaa pesuainetta. Lisäksi tuotteeni oli 500ml kokoinen jättiversio.



Suihkugeelissä tuoksuu ja vaikuttaa kurkku ja vihreä tee. Tuoksu on virkistävämpi kuin Doven tuoksut yleensä (olen itse asiassa vähän kyllästynyt Doven perustuoksuun käytettyäni sitä teininä vähän turhan paljon). Tuoksu ei kuitenkaan ole mitenkään äärimmäisen ihastuttava. Koostumukseltaan suihkugeeli on mukavan kermaista ja pehmeää, ja pesee kuivattamatta ihoa - neljännes tuotteen sisällöstä on kosteusvoidetta. Tuote oli perushyvä, eli voisin joskus ostaa uudestaankin ja hinta-laatusuhde oli kohdallaan (3,50e isosta pullosta).

sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Pinkit vappuhuulet

Paljon on maailmassa ihania huulikiiltoja, ja nyt on pakko esitellä niistä yksi! Lumene Natrual Coden huulikiillot ovat tosi hyväntuntuisia ja -näköisiä huulilla. Kiilto on paksua, mukavan tahmaista ja näyttävää - myös applikaattori on mainio.

Tämän hetken suosikkini on sävy Fresh pink.



Vaikka tämän pysyvyys huulissa on melko hyvä, tuntuu tämä niin ihanalta että sitä tekee mieli lisäillä tuon tuosta. Käytän tätä myös huulirasvan asemasta, sillä tämä on ihanan kosteuttavaa ja hoitavaakin. Harmi että huulikiilto kuluu nopeaa tahtia, onneksi hinta on hyvin kohtuullinen (n.6,50e).



Tältä kiilto näyttää huulilla. Hileinen, täyteläinen, söpön värinen! Eikä tämän huulituntumaan millään voi olla rakastumatta :)