maanantai 28. joulukuuta 2009

Joulupukin tuomisia

Joulupukin kontista löytyi vaikka mitä huikean kivaa! Esittelen parhaimman
tuoksuiset lahjat.



LUSH!:in lahjapakkaus Honey Farm, poikaystävältä. Näitä tekisi mieli melkein maistaa, tuoksuvat niin hyvältä! Flying Fox -suihkugeeli (pitäisi auttaa myös PMS-oireisiin, hmm...), Honey I washed the Kids -saippua (tätä olen kokeillut aiemminkin, tykkään!), sekä Ma Bar - ja Honey Bee -kylpyvaahtopallot. Nami nam!



Äidiltä sain kuvassa näkyvän Lancômen Hypnôse -lahjapakkauksen. Juhlavassa meikkilaukussa 50ml pullo itse hajuvettä, lisäksi 50ml samantuoksuista vartalovoidetta ja näytekoko Hypnôse -ripsiväriä. Tämä on vasta toinen "oikea" omistamani hajuvesi Escadan Rockin' Rion lisäksi. Molemmat äidin ostamia, ja meillä todella on samanlainen maku tuoksujen suhteen! Nyt varmaan hajuveden käyttö lisääntyy koska olen totaalisen rakastunut tähän tuoksuun.



Naomi Campbell Seductive Elixir -lahjapakkaus: 15ml hajuvettä, 50ml suihkugeeli ja 50ml vartalovoide. Ylellinen tuoksu tässäkin.



Dermosilin tuotteitakin paketeista löytyi, kuvassa näkyvä BodyRed -ihovoide (karpalon tuoksuinen, luottotuotteeni jo parin vuoden ajan) ja ihana After Sauna -pumppupullo (se ei ole kuvassa, sillä jätin sen kotiin lähemmäs saunaa). Veljeni ajatteli myös sisäistä hyvinvointiani ostamalla minulle kalanmaksaöljyä ja Virilo extra virgin coconut oilia. Molemmat toki vaikuttavat myös ulkoiseen hyvinvointiin. Erityisesti tuo kookosöljy kiinnostaa. Ruoanlaiton lisäksi se on yleinen kosmetiikkatuotteiden perusosa, joten sitä voi käyttää luonnollisena vaihtoehtona ihon kosteuttajana ja päänahan viilentäjänä, kuten tuoteselosteessa suositellaan. Sivulta www.kookosravinto.fi voi lukea lisää tästä luomutuotteesta. Kerrankin joku hyväntuoksuinen voide mitä voi oikeasti myös maistaa! :)
Kuvassa näkyy myös Yves Rocherin jouluinen Fleur de Noel -käsivoide, joka oli lisukkeena ystäväni antamassa lahjassa. Se on tullut todella tarpeeseen pakkasen kuivattaessa ihoa urakalla.




Lisäksi sain lahjakortin Tampereen kauneushoitolaan. Ja minä en todellakaan kuulu siihen ihmisjoukkoon, jotka loukkaantuvat saadessaan hajusteita ("haisenko minä pahalta?") tai lahjakortin kasvohoitoon ("onko naamani niin ruman näköinen?"). Päinvastoin, ilahduin ikihyviksi ihanista lahjoista ja hemmottelusta!

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Kylpyhuone



Yhteispotretti suihkutarpeista. Ai että olen iloinen tuosta tasanteesta suihkuni alla, jonka päälle voi purkkeja ja tuubeja asetella - edellisessä asunnossa hyllylle mahtui enintään noin kuusi tuotetta kerrallaan. Ahdasta tässäkin toki usein tulee eikä läheskään kaikki halukkaat mahdu riviin yhtä aikaa. Muutama miestenkin tuote on päässyt joukkoon mukaan - minulla on valtuutus ostaa kaikki poikaystävän suihkutuotteet, mikä onkin mukavaa kun saa valita mieleisiään tuoksuja.

Jos kuvaa tarkkaan tutkii, niin huomaa että hoitoaineita minulla on tällä hetkellä vain yksi kappale (Dove Color Care). Tarkoitus olisi sen loputtua ostaa TRESemmen hoitoainetta, jota olen päässyt äidin ja poikaystävän luona kokeilemaan. Se on ihan hyvän tuntuista ja ennen kaikkea riittoisaa (900ml pullo), hinta-laatu suhde erinomainen. Sitä raaskii laittaa tarpaaksi paljon, pitkän tukan kanssa ei parinsadan millin purtilot pitkään kestä. Toinen vaihtoehto olisi joku Tigin hoitoaine, sitten kun seuraavan kerran pistän nettitilauksen vireille.

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Joululahjoja

Joululahjojen valinta on aina haastavaa, kun pitää asettua vastaanottajan asemaan ja miettiä millainen lahja olisi mieleinen. Persoonallisinta olisi tietysti tehdä itse, mutta kun aika ei riitä ja kekseliäisyys on lomalla. Tänä vuonna päätin koota parhaille naispuolisille ystävilleni "hemmottelupaketit" joissa on voiteita, tuoksuja ja kauneudenhoitotuotteita. Tässä joitakin jo hamstraamiani lahjoja.